За нас

PREVODITE.COM  е агенция, специализирана в  писмени и устни  преводи във всички области на професионално ниво. Според тематиката избираме подходящи квалифицирани преводачи.

Преводачите ни са одобрени от Консулски отдел на Външно министерство на Република България, имат удостоверения за заклет преводач.

За нас е важно клиентът да остане доволен от работата ни и да му бъдем максимално полезни. Съставяме Архив, в който пазим преводите в поименен списък и в случай на нужда клиентът може безплатно да се възползва отново от вече направен за него превод.

За удобство и бързина работим и дистанционно. На служебната ни поща можете да изпратите документа, за който е нужен превод, да получите оферта и да уговорите плащането и доставката на превода. За клиентите от провинцията и чужбина също има удобен вариант – чрез куриерски услуги на предпочитаната от тях куриерска фирма.

За въпроси позвънете и на нашия телефон: 0878 344 374.

Изпълняваме три вида поръчки: обикновена, бърза и експресна. Цената е съобразена със срока и обема на превода. За повече информация, моля, вижте ценоразписа ни!